THANK YOU FOLLOWERS !

Tuesday, May 24, 2011

Diari 20 May 2011

Entry ini aku tujukan kepada sahabat Alumni SMK Padang Negara batch 2008.Satu peristiwa telah terjadi pada tarikh 20 mei dimana sekumpulan remaja dari Alumni SMK Padang Negara telah berkumpul untuk berkongsi kisah hidup mereka diperantauan dan juga mengenang kembali saat dizaman persekolahan. Disamping itu juga program kami diselitkan dengan meratah ayam. fuhh ! pelik je bunyinya....


Tahniah kepada Salahuddin Arif kerana berjaya menganjurkan program kali ini. Reunion ini bukan senang untuk mengembalikan sahabat - sahabat dizaman persekolahan bersatu dibawah pokok rhu dimasjid terapung. menghirup udara segar dan nyaman disertakan makanan yang 
menarik dan sangat laa lazat hingga menjilat jari. Ramai sahabat - sahabat kita telah merantau ditempat orang untuk menambah ilmu didada tidak sempat untuk bersama kami diprogram ini.

Objektif reunion ini dilaksanakan :


Bersatu seperti didalam big family. Berfikiran terbuka dan tidak sombong satu sama lain.


Mewujudkan sikap setiakawan antara satu sama lain. Tidak sama sekali apabila segelintir berpendapat perlu mengasingkan pelajar pintar dan pelajar kurang pintar. 


Sentiasa hormat satu sama lain. Berjabat tangan tanda permulaan pertemuan.


Okey.... program ini mungkin banyak kekurangan dimana makanan disediakan tidak mencukupi untuk menampung seramai 40 orang. Bersyukur laa apa yang ada ye kawan - kawan. hahahaa ! nanti kami buat lagi sekali tetapi tolang laah bagi kerjasama yang terbaik. HAHANext program akan lebih hebat dari ini. Nak tahu apa program seterusnya tunggu information dari ketua program Alumni SMK Padang Negara.

Idea aku full sebenarnya. Akibat mengantuk aku terpaksa menghabiskan juga entry kali ini.

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah.

2 comments:

  1. doh dkpe ah , tkdook pon gmbr miera , uca and alea !

    ReplyDelete
  2. Sah uca yg jadi anon diatas tu kan ? EH! Miera ada lah ! Tgk baik baik uca . HAHA . Uca and lia je takda . boooo~oky bye ! HAHA . tkda tkda pon wan ttp ingt kwn2 dorang eh . dont wrry :P hihi .

    ReplyDelete