THANK YOU FOLLOWERS !

Monday, January 10, 2011

Bosan + Gig ! !

Assalamualaikum...fuhh !malam yg sngt mmbosankan...nasib ade kawan area umah aku nieh...
boleh laa duk lepak dgn kawan2...kebetulan keluarge kawan aku nie xde kt umah...kawan aku je ade kt umah nieh..so ape lagi...mcm umah bujang laa umah kawan aku nieh...nak2 ade set karoke kt bilik dye...hahaha !nyanyi sakan laa kawan2 aku nieh...hahahhaa !

Acc FB aku skrg dh bosan..friends ramai gile..tpi yg knl dlm 2 dlm 80% je kot..hahahahaa !sumenye fake je..hahahaa...Semalam berlangsungnye satu peristiwa yg sgt2 terbaik dalm menyeronokkan bagi aku laa kot...GIG Protege Chapter 2 di motel desa K.Terengganu...menyeronokkan bagi aku laa sebagai crowd...tpi yg band2 2 aku xthu laa ape perasaan dyeorang kan...hahahaa...Akibat bosan...aku cri laa yg mne photographer yg snap pic2 kt gig smlm..mne laa thu kot2 ade gmbr aku duk mosh dan headbagging..ahahahahaa !

video

sory ye...nie aku convert balik...video yg asal MB dye bsr skit..xlarat aku duk tggu upload nye..
ahhahaa !...nie Band Alienis Beautiful..genre deathmetal / metalcore..terbaik kot band nieh...line up : kochah , billy , nase , Naxa , maliki / shamel , apek , keneng ...


Disni gmbr2 suasana GIG Protege Chapter 2 ! :





















P/S : mntk maaf ye...gmbr2 campur dri cameraman yg crowd gig tersebut..

Tahniah kepada organizer Protege Image Entertainment krna tlg menganjurkan sebuah gig yg terbaik untuk kami !ceewaaahh...klo bleh aku nk bgi kritikan skit psl gig 2 boleh?boleh xbleh aku nk jugak kritik..hahahaa !TOLONGLAAH BGI SOUND SYSTEM YG MANNTTOOPP SKIT..bru best untuk band2 yg perfrom dan crowd berasa puas hti...ye laah..semua org xbleh blaa dri kesilapankan...hehhee !sory ye organizer !pepehal !gig tersebut mmg aku puas hti gile2 !

Akibat aku overnite bersama kawan2 aku malam nie dan rase penat skit kot..aku nk blaa dulu...see 13 Jan 2011 nie pantai batu buruk !hehehe !

Assalamualaikum !salam Ukhuwah..bye2 !




11 comments:

  1. sekadar kritikan bukan kutukan..

    1. Sound terlalu mendap!
    2. Masih ramai crowd yang mengamalkan sikap KENDURI KAHWIN.
    3. Harga tiket tinggi.
    4. Sebaiknya selitkan band otai 1@2 band.
    5. Crowd hanya pandai mosh jer ker?

    x aci maroh deh..aku kabo dari ape yang aku napok jer..bukan nok menjatuhkan tapi untuk kita sama2 membetulkannye.

    ReplyDelete
  2. okey !mksd kenduri kawin..datang smbil peluk tubuh dan ade yg duduk didinding...mksd disini xsupport semua band2 selain hardcore...apebile time hardcore rmai pulakk yg bangun !hehehehhee !

    ReplyDelete
  3. terima kaseh kerana tolong menjawab wahai mat wa..
    scene kita masih mundur..kalu x bersatu mungkin susoh untuk naik..minat masing2 tapi scene untuk semua.

    Salam blake!

    ReplyDelete
  4. berase jupe ngan awok ni malam sebelom gig ni kat mayang village. berase ah. dop taw ah betol ke dok.

    ReplyDelete
  5. sound system nak yg terbaik.. ticket pun kena la yg terbaik.. mahal takper... janji sound system ok.. standard la pre-sale 20.00 jew..

    ReplyDelete