THANK YOU FOLLOWERS !

Friday, February 25, 2011

Matwa Benci Apabila ...

Entry kali nieh mungkin serupa entry dari blog http://apihelnino.blogspot.com...Tetapi ade perbezaan didalam entry aku kali nieh laah...bukannya aku copy 100% dari dia..hahahaa !Tajuk entry kali nieh adalah "Matwa Benci Apabila ... "


Matwa benci apabila kuar bawak motor pi siar2 tengah malam dan berhenti di traffic light dan lambat gile bagi green light..cam orang bodoh je duk tunggu lampu..

Matwa benci apabila hisap rokok yang tak sedap..maksud aku "masuk angin"sakit tekak beb...
so..konklusi disini..MEROKOK MEMBAHAYAKAN KESIHATAN..hahahaa !

Matwa benci apabila account facebook kene hack..tak tahu laa makhluk mane yang nyibuk2 nak tolongkan online tuk aku....terima kasih sangat2 ye..haaa !

Matwa benci apabila tonton movie diastro ada ganguan teknikal...tengah syok tonton movie tetiba keluar saluran tergendala...

Matwa benci apabila friendly match futsal dengan team kononnye pro..tak main agi dah cakap besar dan apabila didalam game bergaya pro...eeeyyyuuuuuuu !

Matwa benci apabila dipaksa jawab soalan matematik...alasan disini matwa tak suke subjek matematik !haaaa !kukuh x alasan aku?

Matwa benci apabila tengah tido tetiba terkejut disebabkan kucing bergaduh..grrr !

 Matwa benci apabila kene pukul disebabkan pompuan...cam bodoh je kan..

Matwa benci apabila internet kasi prob kat aku time nk im chat dengan awek...
zzz !

Matwa benci apabila matwa buat baik dengan seseorang 2 mudah2 je nak kencing matwa..
dengan senang matwa nak kate "KO LAKNAT" = xcakap kat sape2....

Matwa susah nak benci kat seseorang..tetapi orang mudah nak benci matwa..aku sendiri pening kenapa orang benci aku...adoii !

haaaa !2 je kot !xtahu laa kenape aku mengantuk sangat2 arinie..mungkin nak demam kot..adoii..
orite !aku chaw lu !Assalamualaikum..Salam Ukhuwah...



6 comments:

  1. Futsal tu mu ngate ke sek aku ke wa??? Hahaha .

    ReplyDelete
  2. tobakk xxxxxxxxxxxxxx !natang guhh !org lainn laahh !adoii !

    ReplyDelete
  3. wakakakka...

    law tido terganggu,,bunuh je kucing2 tu..hahaha

    ReplyDelete